Perşembe, Mart 04, 2010

Sonisphere Festival 2010 "Episode 3: Confirmed"


Eveeet... Aylardır büyük bir coşkuyla beklenen Sonisphere festivalinin "resmi" açıklaması bugün itibariyle yapıldı. Fiyatlar, eklenen gruplar, hatta birkaç ufak bilgi ellerimize geçti. Yavaştan girelim hadi hemen konuya.
İlk olarak gruplardan bahsedelim. Daha önce buradan da yazılmış olan gruplar aynen devam. Üstüne de cillop gibi gruplar eklendi. Kimler mi? Volbeat, Alice In Chains, Stone Sour, Manowar, Blacktooth, Manga, Hayko Cepkin ve Foma. Dahası da eklenecek olması da cabası!
Yeri gelmişken şimdilik yayınlanan afişimiz de bu:



Hemen biletler ile ilgili gerekli haberi de paylaşayım:
Tek Günlük
Sahne Önü 250 TL
Saha İçi 105 TL
VIP 200 TL
1.Kategori 150 TL
2.Kategori 120 TL
3.Kategori 95 TL
4.Kategori 65 TL


Kombine
Sahne Önü 400 TL
Saha İçi 160 TL
VIP 300 TL
1.Kategori 200 TL
2.Kategori 150 TL
3.Kategori 140 TL
4.Kategori 110 TL
(Bu fiyatlara sanırım bir de biletix'in satış komisyonu eklenecek, önceden uyarayım)

Biletler 5 Mart (yani yarın) tarihinden itibaren biletix.com'da satışa başlayacak. Sahne önü isteyenler acele etmeli, zira bilet fiyatları çok daha yüksek olması beklenilirken bu kadar düşük açıklanmışsa, VIP, Sahne Önü biletlerinin bitmesi de uzun süre almayacaktır.

Bir başka güzel haberlerden biri ise festival organizatörleri, festival yapılmadan önce seneye gelecek headliner'ları açıklayacağını belirtmiş. Nedense burunlara Iron Maiden kokusu geliyor:)

Headliner'lar Rammstein ve Metallica olarak açıklandı. Bu da hala 3. headliner'ın açıklanmadığı, yeni eklenecek grupların arasından bir headliner büyüklüğünde grubun daha olacağına dair umutlarımızı yeşertmekte.

Festival alanı İnönü Stad'ı, bunda da bir değişme yok. Kamp/Çadır olayına girilmeyecek.

Şimdilik haberler bunlar, yeni haberlerle karşınızda olmak dileğiyle, esenlikler:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder