Perşembe, Nisan 07, 2011

Bu Başlıkta Nefret Kusuyoruz

Be toynağını siktiğim büfecisi, kaynar çay satmanın mantığı nedir? Hele insanların genellikle ders/sınav aralarında iş yaptığı bi büfe işletiyosan? Tek yudumda dudak metabolizmamı nasıl siktiysen 5,5 saat oldu düzelmedi, hala bi yavşaklık var amınakiim.

Ve sen bilgisayar parçacısı! "Çift taraflı usb kablosu var mı?" soruma verdiğin "öyle bi kablo olamaz ki" cevabınla arkandan konuşmamı ve bilimum 1. dereceden akrabalarının kulaklarını çınlatmamı sağladın sıfatını siktiğim! Kabloların bulunduğu bölüme hiç mi girmedin? Benim 3 saniyede farkettiğim çift taraflı usb kablosunu sattığından haberdar olmamanı bi yana koyuyorum, 21. yüzyılda yıl olmuş 2011 amk, teknoloji diye bişey var, nasıl olmaz?!

Sıra sana geldi marketteki kasiyer hatun! O ne sıfat lan? Ben her markete girdiğimde senin suratını çekmek zorunda mıyım amk? Sanki zorla almak zorundaymışım havaları falan, noluyoruz?!

Son olarak, sen Çıkarımsal İstatistik dersi hocam! Kolay yapcam kolay yapcam diye mal mal kasıldın, tüm sınıfı döktün amk! Ne anladım bu işten? Millet yıllardır senin standart sınav tekniğin yüzünden seni tercih ediyo ders seçimlerinde. Yani teknik olarak zaten kolay geçilen bi hocasın. Neden yıllardır yürüdüğün yoldan saparsın?!?!

Hepinizin mahrem yerlerinize fog koyarım!

7 yorum: