Cumartesi, Nisan 02, 2011

Bulamadım

* Çok farklı tellerden çalcağımı hissettiğimde yazıma başlık bulmakta çok zorluk çekiyorum, öyle böyle değil...

* Çok zor, stresli ve sinir bozucu bi dönem atlattım. Ama atlattık ya, çekilen her dert dolu saniyeye değer sanırım. Neyse burda ciddi meselelerden, hele böyle bi konudan, bahsetmek olmaz, es geçiyorum.

* Bursa'da, Beşevler'deki Bursaray (bkz. böyle metro-tramvay arası bi toplu taşıma aracı) durağının üst kısmında, bir trafonun duvarlarına "Buna Gerek War Mı?" yazısıyla 3-4 tane Banksy graffitisi yapılmış. Çok şaşırdım. Sizin de ne kadar şaşırdığınızı gözlerinizden okur gibiyim. Evet, evet. Şaşırdınız ama farkında değilisiniz.

* Inception muhabbetini en iyi özetleyen cümleyi şu olarak seçtim (sanırım Sezyum söylemişti, yamuluyor olabilirim): Mektup, mektup içinde, mektup zarfın içinde.

* Şu sıralar klasik müzikte yazılmış eserleri (L. V. Beethoven - Moonlight Sonata mesela, ki taparım!) ve bazı ünlü şarkıları (Michael Jackson - Smooth Criminal.. Pixies - Where is My Mind gibi gibi) lounge müzik janrısı altındaki cover'larına taktım. Çok iyi şeyler çıkmış olduğunu gördüm. Bulabilirseniz, ki sanmıyorum, dinleyin:D Hadi bi güzellik yaparım, tumblr'ımda yayınladığım Smooth Criminal coverının linkini vereyim: Buyur.

* Bobiler'de şunu buldum, layıkıyla yarıldım :D


* Tam mangal mevsimi geldi diye sevinirken, havalar göt dondurma kıvamına geldi. Mart, son gününde yaptı yapıcağını :/

* Super Mario, 1981 yapımıymış amk. Yuh! Mario demişken:



* Fizy açılmış. Benim pek sikimde olmasa da belki seveniniz, duymamış olanınız vardır...

* Böyle mini mini, körpecik, ergencik kızlarımızın cool tripleri yok mu... Yerim la sizi :D Eve alıp besleyesim geliyo.

* 8 Nisan akşamı Kadıköy'de olur da "napsak lan?" derseniz, çok çok değerli dostlarım Ergün, Erdal, Barış O. ve Barış S.'in grubu olan "Buton"un sahnesini izlemenizi, dinlemenizi öneriyorum. Keşke İstanbul'da olaydım... Rock müzik severlerin dikkatine... Şurdan ayrıntılı bilgi alınıyomuş.

2 yorum:

  1. şu grafitinin resmini at at dklng

    YanıtlaSil
  2. http://i54.tinypic.com/13yle20.gif
    3-4 taneden biri buydu. Diğerleri Banksy arşivimde mevcut değilmiş malesef :/

    YanıtlaSil