Pazar, Ekim 17, 2010

Mim Vol. IV İlk Mimleyeniniz Edition

Baş Harfi Ğ tarafından (http://hayatimiboktanyapanlar.blogspot.com/2010/10/hadi-mim-mim-mim-mim-mimlendiniz.html) mimlenmişim. Daha doğrusu "sanırım" mimlenmişim. Sormak da istemedim. Zira heves ettim mimlenmiş olup bu mimi yazmaya. Şimdi sorsam da "seni mimlemediydim yapraaaam" dese üzülcem falan, hiç hoş değil :D Neyse mimlediklerindeki Burak'ın ben olduğumu kabullenerekten mime geçiyorum.

Konu: Sizi mimleyen kişiyi blogdan tanıdığınız kadar anlatınız. İsterseniz o kişinin hayalinizdeki profilini,isterseniz sosyal hayattaki kişiliğini anlatın.

Beni ilk olarak Andy Dufresne (a.k.a AD) mimlediydi. Mimin ne olduğunu anlamaya çalışırken "ilk mimimde mimlerim anlarsın" diyerekten ve kısa bi özet geçerekten bi babalık yaptıydı sağolsun:) Malum Andy karakteri The Shawshank Redemption'dan. E, geçenlerde de Transporter (araba olan) sevdasını dillendirmiş. Demek hem sinema sever, hem Transporter sever, hem de yazılarından anladığım kadarıyla eğlenceli bir adam. Nasıl birine benzetebilirim derken direk şu adam aklıma geldi: 



Fotodaki en solda duran yaşlı amca. Caps "Little Miss Sunshine" filminden. Arkada da Çiçek Abbas sıtayla bir Transporter. Amca da -her ne kadar filmin yarısında nalları dikse de- oynadığı kısım itibariyle gayet kafa bi amcamız. Demek ki AD de böyle bir kardeşimizdir diye içimden geçmedi değil:D

Naçizane mimlediklerim buralardan:

LoLLa

Üsturupsuz Yazar

Girl With The Red Baloon

Densizturta


4 yorum:

  1. Şimdi bu Girl with the red balloon ben mi oluyorum diye bi espri yapıyım mı diye düşündüm önce. Sonra ya gerçekten bu ismi kullanan başka biri daha varsa diye de düşündüm. O yüzden sormuyorum ve kendi üzerime alınıyorum efenim :))

    YanıtlaSil
  2. Hahahahah yok artık bi kişi daha yoktur heralde:D ve evet gönül rahatlığıyla üzerinize alınabilirsiniz efendim:)

    YanıtlaSil
  3. Ben seni mimlemiştim.
    Sorabilirdin de :)
    Soyadını yazmamışım, unutmuşum kusuruma bakma sen :)

    YanıtlaSil