Pazartesi, Kasım 15, 2010

FLAŞ HABER!!!

Son dakika gelişmeleriyle karşınızdayız sayın seyirciler. Bilindiği üzere "Milli Görüş"ün lideri olarak adlandırılan, Mücahit nickli Necmettin Erbakan 17 Ekim 2010 tarihinde aktif siyaset yaşamına tekrar geri döndü ve Saadet Partisi'nin genelbaşkanlığına seçildi. 84 yaşındaki eski toprak lider, "Türkiye 15 senesini kaybetti" diyerek siyaset hayatına hızlı bir giriş yaptı. Akp'nin oylarını böleceği ve barajı geçeceği beklenen Saadet Partisi, bu akşam saatlerinde şok bir açıklamayla gündemin nabzını belirlemeye devam etmekte. Şimdi Saadet Partisi genel merkezi önündeki arkadaşımız Recai Kutan'a bağlanıyoruz. Evet Recai, söz sende.

-Yaa o diil de bu amına kodumun Feneri bi maç kazanamıcak mı yaa! Ne koydu Antep dü...
- (Kamera arkasından bir fısıltı duyulur) Abi yayındayız!
- (Dumur ifade 1.6 saniye içersinde silinir ve...) Teşekkürler Burak. İyi akşamlar Türkiye! Saadet Partisi'nin çiçeği alnındaki kırışlarda başkanı Necmettin Erbakan az önce düzenlediği basın toplantısında şok bir karar alındığını açıkladı! Yapılan toplantıda, yaş ortalamasında eşşeğin kulağına su kaçıran parti yönetimi daha fazla oy toplayabilmek ve Akepe'yi tahtından edebilmek amacıyla, Türkiye'de birçok hayranı olan, bu yılın bir dönemine damga vuran Danimarkalı 3 Dedeyi kadrolarına kattığı açıklandı. Yarın sabah saatlerinde ülkemize gelecek olan Dedeleri havaalanında büyük bir kalabalığın coşkuyla karşılaması bekleniyor. Dedelere saat 16.00'da, Ankara Arena'da imza töreni düzenleneceği de gelen bilgiler arasında. Dedelerin bu ulvi görevi kabul ederken sundukları tek şartın ortak kullanabilecekleri bir duşakabin olması ise akıllarda soru işaretleri bıraktı. Burdan aktarıcaklarımız bu kadar, söz yine merkezde.

- Teşekkürler Recai. Evet sayın seyirciler, haberleri sunduk. Yayınımızı Saadet Partisi kongresinden ve Erbakan'ın basın toplantısından görüntülerle kapatıyoruz. Esenlikler dilerim.






Not: Logo dolayısıyla çalmanız biraz zor gerçi ama yine de uyarıyım, çalanın annesine hallenirim, akıllı, uslu olun!

7 yorum:

  1. ooof abi dedeler dedin mahvettin beni zaten sçsösklsjdıı

    YanıtlaSil
  2. Bileydim bu kadar sevdiğini dedeleri, daha önce uydururdum onlarla ilgili bi haber:P

    YanıtlaSil
  3. be bu dedenin elini bile öpmem ..bu dedeyi gördüğümden beri hiç sevmemiştim zaten :S

    YanıtlaSil
  4. :D Korkma yahu, bu dedelerin kanımca karşı cinse ve 50 yaş altına ilgisi yok :D

    YanıtlaSil
  5. dedeler değil mööhüm olan :D inci öper :D

    YanıtlaSil
  6. @Tuba: Son 1 haftadır o kadar inci muhabbeti dönüyo ki etrafımda, utanmasam tekrar dönüş yapıcam siteye, zor tutuyorum kendimi:)

    YanıtlaSil