Çarşamba, Kasım 10, 2010

İşemek

Türkçe Sözlük: İdrar torbasında biriken sidiği dışarı atmak, çiş yapmak
Burak Sözlük: Son 2 günde en aşağı 8 kere yaptığım, prostat olduğumu düşündüren aktivite, eylem, çiş yapmak.

7 yorum:

  1. Ben günde en az 10 kez tuvalete gidiyorum,hatta her seferinde ulu orta "benim çişim geldi" diyorum da millet geyik yaptım sanıyo ama gerçekten geliyo.gittim,test oldum,şeker hastası da değilim sanırım ayaklarımı üşütüyorum,bok gibi.her dakka wc'de yatıp kalkmak!

    YanıtlaSil
  2. Bir de işemek isteyip işeyememek var ki; tıptaki karşılığı genelde "SİSTİT" olur.
    Kötü ki ne kötü...

    YanıtlaSil
  3. @Üsturupsuz Yazar: Yahu ben günde 2, taş çatlasın 3 kere işeyen insan-dım. Ne oldu da birden çükümün ayarı kaçtı anlamadım yaa. Ama en azından yalnız değilmişim!:D

    @UndefinabLe©: O kadar bahtsız bir insanım ki, erkeklerde o kadar nadiren görülmesine rağmen Sistit'in bana bulaşmışlığı var. Gerçekten kötü! Kanlı canlı işediğim, her çişimin geldiğini hissettiğimde gerilim filmi izler gibi korktuğum o 2 gün... Düşman başına!

    YanıtlaSil
  4. burak ; bence bu durum güzel bişey :) içinde ki tüm pis , bööğ şeyler dışarıya çıkıyore :)) sevnmelisin buna :) böbrek hastalarını düşün burak, şükret ! :))

    bu arada videoyu izledimmm , büyülendimmmm ...dedim O ne ? nasık bir yetenek ! nasıl bi zaka ! vayyy anasını dedim ! sağol , bana ışık olduğun için :)

    YanıtlaSil
  5. @meri ...: Güzel bi bakış açısı, hiç o yönden düşünmemiştim:) Lakin allaaa şükür geçti gitti, monoton tuvalet seferlerime devam ediyorum:)
    Ayrıca, daha önce de bir arkadaşımla CocoRosie'den bahsederken söylemiştim kendisine, burdan tekrarlayayım, Casady kardeşlerin ikisinin de fazladan birer tane beyin lobu olduğuna inanıyorum. En azından müzik söz konusu olduğunda:)

    YanıtlaSil
  6. sistitsindirdir. geçiyo bi süre sonra diycektim ben postu görene kadar olmuşun sancılı dervreyi yaşamışın atlatmışın :D

    YanıtlaSil
  7. Sis Tits! Ensest ilişki hastalığı, memelerden bulaşır. (ne iğrenç espriler yarebbim bunlar:s)
    Ya sistiti daha önce, 5-6 ay önce yaşadım ve şükür kısa sürede atlattım erken teşhisle:) Kadınların ne çektiğini, o an anlamış olduydum, zormuş be hacu:/

    YanıtlaSil