Salı, Kasım 23, 2010

Nihat Doğan Reyiz

Doğruluğunu araştırmadım ama heralde uydurulmamıştır o kadar Facebook'ta dönen paylaşım. Ağzından çıkan kelimeleri, cümleleri ve hatta özlü sözleri anlayacak kadar IQ'muz mu yoktur yoksa şuan bilim-teknoloji onun beyin yapısını çözebilecek kadar ileri seviyede olmamasından mıdır bilemiyorum ama Nihat Doğan adlı insanüstü varlığı seviyorum. Hiç değilse güldürüyo. FB'ta dolanan son paylaşım ise yine ağzından çıkan, ne demek istediğini özümseyemediğimizden güldüğümüzü sandığım bir söz: "New York'ta 5 Minare'yi izledim. Anladığım kadarıyla olay New York'ta geçiyor". Gerçekten nasıl bir dehaya sahip çok merak ediyorum. Hatta burdan yetkililere sesleniyorum! Hacular bence Nihat Doğan'ı donduralım. Bundan 100-200 yıl sonra çözülmesi için not bırakalım üstüne. Ki, bizim bilimle, metafizikle, felsefeyle açıklayamadığımızı belki onlar o yıllarda çözer. Bizler kıymetini bilemiyoruz, bari onlar yararlansınlar bu insan evladından! Sözlerimi yine Nihat Doğan'dan, adeta bir hayat felsefesi tadındaki sözleriyle noktalıyorum:
"Eğer ruhlarımızı ortaya koyacaksak, senin ruhun ve benim ruhum ortaya gelecekse, allahım üstüne yemin ederim ki senin ruhun benim ruhum önünde diz çöker, tövbe eder!"

5 yorum:

  1. Son kısımla kopmuş haldeyim!
    Resmen sıçıyorum şuan!

    YanıtlaSil
  2. ben de sabahın bu saatinde gözümü nihat dogana açmış olmanın gururu içindeyim. şimdi ruhum yerinden çıkacak! gülmekten

    YanıtlaSil
  3. yüce bilge nihaaat ay lav yuu :D
    seda sayanla aşk yaşayandan ne beklenir ki zaten be canım :D
    bunada şükür :D

    nyks

    YanıtlaSil
  4. Nihat doğan felsefesi, hayat felsefemdir.
    Peki nedir bu felsefenin özü: herkesten önce osurup, ilk rahatsız olan kişi olmaktır Nihat Doğan felsefesi.

    YanıtlaSil
  5. @nyks: Ya şu adamın 2 gramlık beyni vardı onu da Seda Sayan aldı, ya da gerek Nihat Doğan gerek Seda Sayan gerekse bu tip ünlüler ayrı bi kafada yaşıyolar, orası kesin.

    @Huylandırma Servisi: Hahahahah cuk oturmuş monşer:D

    ccc Nihat Doğan ccc

    YanıtlaSil