Cumartesi, Aralık 25, 2010

Bir Millet Sikiliyor!

Öncelikle belirteyim arabam yok. Gariptir ki, her 100 Türk erkeğinin 99'unda araba merakı vardır. O 100'e tamamlamayan sivri insan benim işte. Her neyse, neden arabalardan bahsettim diyen varsa, bugünkü mevzumuz akaryakıt zamları. Malum artık dünyanın en pahalı benzinini kullanan ülkeyiz. Gelişinin 3 misli fiyata satılmakta. Ne kadar övünsek az!


Akp hükümeti zaten son 8 senedir götümüzü sikiyor. İşin ilginç tarafı onlar siktikçe bizim millet bi ayaklanıp "hayırdır bilader, nedir bu 8 yıldır değdiriyosun?" demiyor. Eh onlar da haklı olarak her geçen gün daha derine saplıyolar yaraklarını. Şu akaryakıt zammı ise artık ağzımızdan çıkmasına ramak kaldığının göstergesi.


Belki bileniniz, duyanınız yoktu ama 20-24 Aralık tarihleri arasında "Benzin almıyoruz" eylemi yapıldı. 4 gündür bakıyorum devamlı önünden geçtiğim benzin istasyonuna, yoğunluğunda bir değişiklik yok. Demek başarısız bir protesto olarak tarih sayfalarındaki yerini almış şimdiden. Anlamadığım nokta şu, 4 gün yahu... Almasan ölür müsün? 4 gün işine otobüsle git amk ananın amından hususi araçla mı çıktın? Neyse, şu blogta siyaset yapıyor olmaktan tiksiniyor olsam da yeri geliyor (bkz. yeri) tutamıyorum. Hala arabasına benzin pompalatan ve buna karşı bir protesto yapmayan, kuzu kuzu eyvallah çeken insan evlatları sikilmeye mahkumdur. Sikildiniz, sikiliyorsunuz, bari sikilmeye devam etmeyin amk... Birleşin, toplanın bişeyler yapın lan dalyaraklar!

6 yorum:

  1. O, 100'e tamamlamayanların içinde ben de varım lan. Öptüm. Ayrıca, koyuyum hepsine.

    YanıtlaSil
  2. Sen önce o saçları kes sonra 100'e tamamlamayanların içinde ol ninja törtıl!

    YanıtlaSil
  3. Olm kesmiycem saçlarımı. En azından, staj başlayana kadar. Mcx.

    YanıtlaSil
  4. Anarşist gomunist sirseri!

    YanıtlaSil
  5. Alakam olmaz öyle kötü şeylerle.

    YanıtlaSil