Cuma, Aralık 17, 2010

Reserved For Başlık

* Bkz. "ordan burdan", "ortaya karışık" gibi şeyler yazmamak uğruna başlık bulamamak.

* Ey hemcinslerim! Şunu bi yapın, ne aşk acısı, ne okul derdi, ne ailevi problemler kalıyo aklınızda. Tanrının bug'ını buldum resmen! Beynime error verdirebiliyorum. Şöyle ki: Dün ellerim kirlenmiş gibi hissedip rahatsız oldum ve her mantıklı insanın bu duygulara kapıldığında yapması gerektiği gibi ellerimi yıkamaya gittim. Şimdi bizim evden kısaca bahsediyim, 3 öğrenci yaşam formuyuz. Hepimiz birer cimri, birer cebinde akrep olan insanlarız bazı konuda. Doğalgaz faturası da bunlardan biri. Salondaki ve yatarken odalardaki kaloriferler açıktır, diğerleri kapalı. Haliyle tuvalet de bi buzhane kıvamında. Neyse gittim, zaten soğuk olan tuvaleti suyun soğukluğu daha da bir perçinliyor. Derken bi anda çişimin bağırsağımdan pipiye doğru meylettiğini farkettim. Düşündüm, " ulan zaten ellerimi yıkıyorum, çişimi edince bi daha yıkıcam, ne gereksiz oldu amk şuan ellerimi yıkamak!" diye... Ama bir noktayı atlamışım. Pipiyi klozete doğrultmak için mecburen ellerimi kullanmak zorunda olduğum gerçeği. O ıslak, soğuk ellerle pipiyi doğrulttum. Aman yarebbim! O an beyinde mavi ekran çıkıyo, reset atmanız gerekiyo. Yavrucağzım, eğdi boynunu, büzüştükçe büzüştü, içine kaçtı resmen. Velhasıl, hani öyle kafanızı kurcalayan bişeyler olursa, deneyin, eminim işe yarayacaktır.

* Son günlerde RTE'yi görünce tv kapatır oldum. Artık görmeye dahi katlanamıyorum!

* Zuhal Topal'ın programında acılı biri çıkınca etraftaki herkesin filozof, düşünür kesilip özlü sözler, lafı gediğine koyan hikayeler anlatıyolar. İnanılmaz bi potansiyel var program içersindeki herkesin!

* Minimal müziği çok seviyorum lan. Trentemoller - 25 Timer. Sex yaparken dinleyin. Ya da dinledikten sonra zaten doğal bi sex yapma isteği oluşabilir.

* Ev arkadaşlarımla (2 kişi + ben = 3) 5 günde toplam 30 yumurta yememiz dikkat çekici.

* Michael Jackson'ın This Is It belgeselimtrak konserimsi film gibi olan şeyini izlemeyenler var biliyorum. Şüphesiz ki, bizden değiller. Kuran'da Michael Jackson'ın varlığı zaten yazıyor.

* Uzun zaman sonra ilk defa msn'de iletim yok.

* Avea (Avea'lı olmayanlara iyi davranın) ve Vodafone (Keşke başka birşey isteseydiniz) reklamlarını izlerken, en sevdiğim dizinin yeni bölümünün getirdiği bir haftalık heyecanı hisseder gibi oluyorum.

* 100. izleyenime süpriz hediyeler vercem.

6 yorum:

  1. Ahahaha:D Manyah ya...
    Zuhal Topal'ın programında hakikatten çoğ egzantirik şeyler oluyor bazen:P

    100. izleyicinide ben gizlice öldürüp yokedecem üstüne koncam hediyenin. :P

    YanıtlaSil
  2. Heee, hediye olayını umarım ciddiye almadınız :D

    YanıtlaSil
  3. olm.. :D kelimelerim kifayetsiz.. :D

    YanıtlaSil
  4. O sizin kifayetsizliğiniz efenim:D

    YanıtlaSil
  5. aşslkşwldd,
    hepsıne ayrı ayrı güldüm,
    bi de yenı uyandım bı kaç kez falan okudum,hala mallık var ustumde.
    zuhal topal geçen gun ağladı bak bunu soylemeden edemıcem.fenaydı.
    -evet her gun ızlıyorum-

    YanıtlaSil
  6. @Milena.: Teveccühünaşşknglajlbf yazamadım ne zor kelimeymiş:S
    Zuhal o günkü programda da ağladıydı, Murat adlı feleğin çemberinden geçmiş insan evladının hikayesine... Murat abimiz 70 milyonu gözyaşlarına boğarken:'(

    YanıtlaSil