Perşembe, Ocak 20, 2011

Şehir Efsaneleri

Bu yazımızda bazı şehir efsanelerine değinicez. Çoğul konuşuyorum çünkü kendime çok saygılıyım. Neyse, direk geçelim şu gereksiz muhabbetlere...

Cep Telefonu Otobüslerin Fren Sistemini Bozuyor!
Bu muhabbetin doruklara çıktığı dönemde, bu yazıların bulunduğu otobüslerin markası Mercedes idi. Ve Mercedes'in üst rütbeli bireylerinden birtanesi bunu "saçma" olarak niteledi. Bu uyarının nedeni kalbinde pil olan insanlara rahatsızlık verebilecek olması sanırım ya da bunun gibi kalple ilgili bi durum var, emin değilim. Çük kadar telefon koskoca otobüsü mü bozucak amk ayrıca? OTOBÜS lan! Acı gerçek: Bunu üreten firmadakiler senden, benden daha zeki.

(Bak altında Türk Kardiyoloji Derneği yazıyo)

Apranax Hapını Çiğneyen Adam Öldü!
Etken maddesi sodyum olan apranax'ın da içinde bulunduğu ağrı kesici hapların etkisini arttırmak amaçlı dil altında emme ve çiğneme gibi yöntemlere başvuran ve ölen kimse yok. Buna dair bir kanıt da yok. Ha bu çiğnemenizi gerektirir mi? Sıfatını siktiğim, 10 dk sonra geçse nolcak, adam gibi bol suyla iç işte!


Piramitleri Türkler yaptı / Kızılderililer Türktür vs...
Nerde yaşıyosunuz olm siz? He dünyayı da Türkler yarattı amk, mutlu musun şimdi? Milliyetçilikle gerizekalılık arasındaki ince çizginin neden gerizekalılık kısmına geçmek zorunda hissediyosunuz kendinizi? Bi saniye, milliyetçilikle gerizekalılık arasında çizgi var mıydı?

Firavun'un çürümeyen cesedi!
Efsaneye göre Musa'nın denizleri yararak içinde mahsur bıraktığı Firavun, o günden beridir cesedi çürümemiş bir durumda, İngiltere'de bir müzede sergilenmektedir. Bu efsane dindar beyinsizlerin "yaa işte allaa karşı gelirsen böyle olur" diye örneklediği, aslında inandığı dini kendisinin bile bilmediğini kanıtladığı, şimdi ben burda "islam korku üzerine kurulmuş hatta götten uydurulmuş bir dindir" desem çirkefliğin son raddesine ulaşarak kendisiyle çelişecek olan bir efsanedir. Alttaki fotoya da bakınca zaten müzedeki güncel hali var ve etrafında cesedin sahibine ait olan eşyalar mevcut. Madem firavun, madem denizin altında can verdi, bre koduğum yanındaki çanak çömleği sırtında mı taşıyodu o sırada? Bildiğin mezardan çıkarma işte! Bunu favorim seçtim şuan.


İşlevi Değilmiş, Boyuymuş Yaa!:(
Bilimsel olarak çükünüz 3.5 cm'den uzunsa, bir kadına zevk verebilirsiniz. Yani, sil gözünün yaşlarını adamım.

Regl Döneminde Hamile Kalınmaz!
Naaaaaah kalınmaz! 21 günlük periyodlarla regl olan ve son muayyen günlerinde bulunan bir kadını çakıp içine boşal sonra çocuğuna isim düşün koçum.

Cep Telefonu Aşırı Radyasyon Yayar!
Yalan. Külliyen yalan. Bir defa o bildiğin radyasyonla cep telefonunun yaydığı "şey" arasında yığınla fark var. Elektromanyetik ışıma mı ne o bi kere.

Coca Cola'nın İçinde Böcek İlacı Varmış!
Coca Cola'nın içinde C vitamini, kanseri engelleyen maddeler vs olduğunu savunmuyorum. Ama ne böcek ilacı olm? Aksini araştırma gereksinimi bile hissetmedim, bu kadar mı malsın lan buna inanıyosun? Yarın öbür gün "götünde yarak var" deseler ona da inanırsın sen. Siktir git şimdi. (Not: İçmeyin olm coca cola falan. Zararlı valla. Ben de baya azalttım bak, son 3 gündür hiç içmedim. Maşallah diyin.)


Thomas Korne 207 Yıl Yaşamış!
OOOOOOHAA! OHA! Mal mısın lan? 207 ne amk? Yaz bakiyim gugıl amcaya. Dikkatini bişey çekti mi? Dimi, tüm siteler Türkçe. Neden acaba?

NOT: Yakında, müzik dünyasındaki şehir efsaneleri burada olacak!

6 yorum:

  1. Tüm şehir efsanelerine "He yarraam hee!" deyip geçiyoruz madem.
    Coca Cola içmeyin; pis, kaka.

    -D-

    YanıtlaSil
  2. Hehehe kesinlikle katılıyorum:)

    YanıtlaSil
  3. Ayrıca şu otobüste cep tel kullanma olayı için bir ekleme yapayım. olay şu:
    Hatunun teki otobüste cep telefonu kullandığı için şoför tarafından azarlanıyor ve diğer yolcular ise "cık cık cık" diye ayıplıyor.
    Hatunda geçiyor PC başına mercedese mail atıyor. Dediğin gibi mercedes yetkilileri yok öyle bir şey diyip iett'ye ihtar çekiyor ve hatun da tüketici ödülü mü ne alıyor.
    Ciddi anlamda istanbulda ki otobüslere dikkat ettim yeni modellerde böle bir ibare pek kalmadı. göremedim yani.

    YanıtlaSil
  4. Adam araştırmış beyler, dağılın.
    Ne içlenmişsin be saçları gönlü kadar temiz, ferah, açık kardeşim:)

    YanıtlaSil
  5. şu apranax olayını bende bir deneyeyim. :D

    YanıtlaSil
  6. Aman hacu sendeki bendeki bahtsızlıkla tıp tarihinde ilk oluruz, demedi deme, seni kaybetmeyi kaldırmaz bu yürek:D

    YanıtlaSil