Pazar, Ocak 09, 2011

Günlük Zırvalık + Mim

* Sınavlar başlıyo amk. Sınav haftalarını ben de, fabrika çıkış ayarlarındaki öğrencinin özelliklerinde bulunduğu gibi, sevmiyorum. Sonra tatil. Bana hergün tatil, o yüzden bi ayrıcalık değil. Üstüne bir de tekrardan İstanbul yapıcam. Kısa süre aralıkla İstanbul'a gitmeyi, sınav haftasından daha çok sevmiyo olabilirim. Olmayabilirim de. Bakıyım... Diilmiş, yanlış anons.

* Acaba önceki madde madde yazılarımda 2 madde arasına bir satırlık boşluk koyuyor muydum? Üşendim şimdi bakmaya. Ama koymamışsam ayıbetmişim.

* Bu maddeye yazmaya başladığım süreyle bitirdiğim süre arasında 15 dk rahat oynadı. Yazı da uzadıkça uzadı. Sonra dedim ki kendime "be toynağını siktiğim, madem bu kadar uzun yazıcaktın bari git bunu ayrıca ve tekil olarak yaz". Sonra kendim dedi ki bana "haklısın amk".

* "An Apple A Day Keeps Lakers Away". Los Angeles Lakers takımının İspanyol pivotu P.Gasol'un antrenmana geç kalma sebebi olarak iPhone'unun alarmının bozulduğunu öne sürmesi üzerine Yahoo'da yazılan habere atılan başlık. Bilmeyen olabilir, yanlış hatırlamıyosam 31 Ekim'de dünya elma günü mü, elma yeme günü mü ne bi sikim bişeyler var işte. Bu da o günün sloganı "An apple a day keeps the doctor away" (Başlıktaki espriyi anlamayan andavallar için bu parantez içi: Apple hem elma demek hem de iPhone, iPad gibi aygıtların üreticisi olan firmadır). Türkçe meâli "bir elma bir gün tutmak doktor dışarı". Yani, "her gün bir elma yemek, doktoru uzağınızda tutar". Yaaani, "güneş girmeyen eve doktor girer". Peki güneş diye bizim dünya devi teknoloji firmamız var mı? Yok. Demek ki teknolojinin gerisinde kalmışız. Ayrıca dünya güneş yeme günü diye bişey var mı? O da yok. Demek ki gavur yapıyor arkadaaaşş...

* Okan Bayülgen'in programında yine gülerken düşündük. Kpss mağduru güzel bi hatun çıktı, kopyaydı, tekrar sınava girmeydi, atanamamaydı, kadrolu öğretmen maaşına çalışmaya razıyımdı vs... O sırada düşündük. Sonra hem fikir olup "olm bu karıya verelim kadrolu öğretmen maaşını, alalım bizim eve" dedik. Bu sırada da güldük.

* Ayın 8'indeki (yani dün. ama ben o arada henüz uyumadım, hava da aydınlanmadı, yani bugün aslında) iddaa maçlarında bazı laflarımı buraya not ediyorum. Bazıları kesin inanmıcak, çok da fifi... Onları yarın kuracak olduğum dine mürid olarak almıcam ne yazık ki. Siz kaybettiniz bebeğim.
"Torino banko beraberlik"
"Sevilla'da banko L. Fabiano gol atıcak"
"Sevilla maçı ilk yarı 1-1 falan olur, ikinci yarı Fabiano da atar falan alır maçı" (bu aralarında tek tutmayan, ilk yarı 2-1 bitti amaaaa bi 2. gol var, ağzını yüzünü sikesim geldi defansın da kalecinin de!)
"Newcastle'a oynama dedim amk dimi! Şimdi Stevenage çaksın bitane, sonra bi de 2. yuvarlasın da gör ebenin amını"
(Lyon'a oynandı, dakka geçiyo ama gol haberi yok) "Siktir et, zaten maç 1-0 biticek"
(Barça maçı 1-0'dır) "Barça atarsa, Messi atar"
(Barça maçı 2-0'dır) "Barça banko daha gol atar"
PS: Birkaç hafta önceki Arsenal - Chelsea maçında 6.0'lık ve birkaç gün önceki Levante - Real Madrid maçında 6.25'lik oran tutturmuş insan evladıyım. İddaa'da sorularınız olursa Bay B olarak cevap vericem hepinize, söz.

-----------------------------------------------------

Edit: Mim varmış, geç farkettim.

Soru-Cevap mimi. Ailemizin kızıl kafası Kırmızı Başlıklı Kız mimlemiş. Aslında "umarım bu mim dönüp dolaşıp bana gelmez" diyodum ki döndü ve dolaştı. Dahası geldi:D Teşekkür ediyorum Kırmızı Başlıklı Kız'a, bu mimi hazırlayan arkadaşa da birazcık daha kendisi zorlamasını diliyorum artık kim hazırladıysa ve geçiyorum cevaplara...

1) Kaç yaşındasınız?
23.

2) İsminizin son harfi ne?
K.

3) En sevdiğiniz renk?
Kırmızı-Siyah seçemedim birini.

4) Kilonuz kaç?
Bilmiyorum. Evet, bilmiyorum.

5) Boyunuz kaç?
1.70-1.75 arası. Emin değilim.

6)Ailenizin kaçıncı çocuğusunuz?
Son.

7) En sevdiğiniz şarkı?
Ne 1'ini seçebilirim, ne de top 10 hazırlayabilirim şuan ya.

8) Sizce sarışın mı esmer mi?
Uzak ara, kızıl. Gerisi teferruat.

9) Sigara kullanıyor musunuz?
Evet.

10) Alkol Kullanıyor musunuz?
Çoooook çok az.

11) Çayı fincanda mı içersiniz, çay bardağında mı?
Ajda.

Mimlemiyorum, daha fazla dönmesin:D

7 yorum:

  1. Final haftası. Stres, nefret. Puf. Bak yine hatırlattın. Oysa ki ne güzel blog dolaşarak finallerimi unutturmuştum kendime!

    YanıtlaSil
  2. Diiğmi, bu güzel pazar gününün acı gerçeği ertesi gün sınavların başlıyor olması:)

    YanıtlaSil
  3. alkol çook çok az mı? yalancıyı napsınlar :D

    YanıtlaSil
  4. Valla inanmıcaksın biliyorum da, hakkaten çok az yahu:D Hatta ne kadar az içebilen bi insan olduğumu da anlatırım bi ara msn'den neyin:)

    YanıtlaSil
  5. kendi mimoşumu görmedim lan blogunda :D aferin yanıtlamışsın :D
    ayrıca benim kafam kırmızımı lan? pembe o pembe? tüü rezil. görmemiş olsan neyse dicem.
    ankaraya gel ve bana asıl! :D ulu orta söyledim :D

    YanıtlaSil
  6. 8) Sizce sarışın mı esmer mi?
    Uzak ara, kızıl. Gerisi teferruat.

    bunu da şimdi gördüm ya...
    öpüyorum seni :D

    YanıtlaSil
  7. Ben gelene kadar kızıl yap o zaman tekrardan. Ki asılabileyim. Az kaldı gelmeme ankaraya. Bekle beni bebeyim:D

    YanıtlaSil