Salı, Haziran 14, 2011

Çikolata

Geçenlerde ananem gelmiş. Ben Bursa'da olduğumdan yetişememiş olsam da sağolsun beni düşünmüş, ne kadar çikolata sever bi kişilik olduğumu da hesaba katıp yurtdışından hayvan gibi çikolata getirmiş. Hayvan gibi derken, adet olarak değil, çikolatanın kendisi hayvan gibi. Böyle yarım metre falan bişi sanırım. Kürek gibi elimle 1.5 karışa yakın olduğunu analiz ettim şuan. Neyse, çikolatayı görünce şampiyonluk turuna çıkasım geldiyse de içeriğindeki malzemeleri görünce intihar edesim geldi: fındık ve kuru üzümlü. Ulan şu çikolatada badem ve fındığı hiç sevmiyorum. Bademliyse çikolatasını yer, bademini tükürürüm hatta. Fındıklıysa naparım bilemedim, hiç fındıklı yemek zorunluluğunda kalmadım. Amaaaa... Kuru üzüm ne aaaabi? Kuru üzümü neden çikolatanın içine koyma gereksinimi hissedersiniz eeyyyyyy çikolata üreticileri abilerim ablalarım?! Dahası insanlar kuru üzümü neden sever? Sevilcek bi tarafı mı var? Üşenmedim araştırdım, insanların neden kuru üzüm sevdiğini. Şimdi öncelikle üzüm içersinde yaklaşık %80 oranında doğal şeker... Cidden inandın mı lan araştırdığıma? Lan banane amk milletin kuru üzüm aşkından, bana giren çıkan mı var? Tövbee... Neyse, sonuç olarak bi satırını yedim çikolatanın dayanamayıp. Baya kötü. Hele üzümün bol olduğu bölümleri direk yuttum. Burdan kuru üzüm sevenleri esefle kınıyorum.

5 yorum:

  1. Ben de bi kere milka'nın mıydı neydi üzümlüsünden yemiştim. Daha doğrusu yiyememiştim, berbat bi tadı vardı :P

    YanıtlaSil
  2. Ben de onu sorardım 1 ay öncesine kadar,güzelim çikolata neden kuru üzümle mundar edilir diye,dahası babam kuru üzüm yeeee dedikçe içimden sayardım,neden yenir ki yaşı dururken adam neden kurutur bıdıbıdıbıdı derdim ta ki hastalanana kadar,evet sayın seyirciler artık ağır anemi hastası oldum,sürekli hastayım diyorum ya evet,riskli gruptaymışım,kan değerlerim düşüyo falan,neyse doktorun ilk söylediği kuru siyah üzüm ye! yiyorum,ama nasıl da yiyorum.sağolsun babam alıp getirmiş,üstelik çekirdeksiz severim diye çekirdeksiz olanını.şeker falan filan geç kan yapma,demir üretme hedesi varmış,neden yermiş insan anladın mı koçum?severek yiyorum,yalan değil ama öncesinde ben de sen gibiydim,başa gelince anlıyorum.Allah beterini aratmasın.

    he bi de hayvanlık yapma gönder çikolatalardan sonra meşhur bedduamı eder,çükün düşsün lan,hatta damar damar üstüne binsin,saç düzleştiricisi içinde kalsın derim,adresi özelden atarım uheah.

    dipnot: evet,ciddiyim,çikolata istiyorum!

    YanıtlaSil
  3. @Rockunzel: Bu da milka ya, Türkiye'de de satışı var aynı çikolatanın ama bu boyutlarda olanı yoktur sanmıyorum:D

    @Üsturupsuz: Vay anasını. Geçmiş olsun olm ya, yukardaki acil şifa versin! He bi de sen iste seni çikolata denizlerinde yüzdüreyim anacım yaa, canım feda :D

    YanıtlaSil
  4. Burdan herkes okudu,gördüm ben de unutmam lan.Canın senin olsun kurban olarım lan kardeşlik,sen bana afillisinden bi bitter,yanında da kahve ısmarla,tamamdır,öğrenciyim diye kaytaramazsın ha.

    YanıtlaSil
  5. Ayıpsın, gel buraya, al enişteyi de, 2nize birden en taşaklı çikolatayla en taşaklı kahveyi ısmarlamyan böyle ->"O" olsun! :D

    YanıtlaSil