Pazartesi, Haziran 06, 2011

Kim izlemeye alsa gayri ihtiyari, iade-i izleme yapmaktan kendimi alamıyorum. Lisede verilen "hayır demesini öğrenin" seminerlerine katılsaymışım diyorum her "ulan bu bloğu ne sikime takibe almışım" dediğimde...

Gün geçtikçe takip ettiğim bloglarda feci bi azalma var. Sanırım şu günlerde 3-4 blog harici baktığım bi yer yok. Bi zamanlar blogger anasayfasındaki son yazılanlara bakardım, sınav dönemi, şu-bu derken o da yalan olduydu. Bugün bakayım da etrafa yorum saçayım niyetiyle girdim, her yer mim. Başlıkta mim'le ilgili bişey görürsem açmamak gibi bi durumum söz konusu. Mim'lendiğimi farketmek istemiyorum sanırım. Yoksa yapmak adına üzerimde baskı hissediyorum. Mim için değil de başka bi yazı amaçlı blog ziyaret edip de es kaza mim yazısında göz süzdürüp kendi adımı görünce ise kendimi çok sevesim geliyo. Bu da böyle bi anımdı. Heeee mim'lerden bahsediyodum, konuyu nereye bağlıcamı unutunca bitiriyim dediydim. Ne çok mim var lan?! Kim la bu mimlerin kaynağı? Bir mim nasıl yaratılır? O an ki ruh hali nedir? Nasıl ulvi bir hissiyat insana mim oluşturtur? Bir mim yaratıcısıyla konuşmak istiyorum. Bu da böyle bi anımdı.

Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar istikrarlı yorumlar almamıştım kendim için. "Güvenilmezsin" ve "zevzek"...

Yarın son finalim var. Sonra İstanbul... Sonunda! 4 yıldır şu okulda, dolayısıyla şu şehirdeyim, hiç bu kadar özlememiştim lan İstanbul'u. Aslında daha önce hiç özlememiştim.

Böyle bi bold, bi normal font çok şekil olcak, hissediyorum.

Kars'taki malum heykellerin yıkılma kararından sonra şehre yapılacak yeni heykel belli olmuş: Kaşar heykeli. Evet bildiğin kaşar peynir. Fatih Altaylı da nasıl bir beyin yoksunu insan evladıdır ki "Kaşar değil Ajda Pekkan heykeli yapılsın" demiş. Anaokulu terk amk.

8 yorum:

  1. Bazıları da sırf sen de onu izle ki popüler gözüksün diye seni takip ediyor zira bunu yapmazsan izlemeyi geri alıyorlar akldfdgh:D

    YanıtlaSil
  2. Evet evet, ara sıra bana da denk geliyo bunlardan. Yazık valla ya. 19854192651 tane izleyeni olunca sanırım üstün insan olcaklarına inanıyolar. Hoş, tumblr'da bikaç yüz kişi tarafından takip edilince yaşadığı ilişkilere, tartıştığı insanlara dair basın açıklaması yapan tipleri görünce buna da şükür demek elde değil aslkjghakljhg.

    YanıtlaSil
  3. Mim başlatsana olum bi tane. bakalım nereye kadar yayılıcak. Yayılabiliten ne.

    YanıtlaSil
  4. Yok beni aşar. 2-3 kişi yapar gerisi yalan olur, kimse beni sevmiyo :'(

    YanıtlaSil
  5. Ben Bursa'yı ilk 6 ayda terketmiştim burayı özlemekten. Laf olsun diye demiyom bak Öss'ye girdim tekrar. Bukarta gıcık oluyodum aklıma geldi. Ama kampüs güzeldi..

    YanıtlaSil
  6. İlk senem harici bukartım hiç olmadı malesef, her sene başı daha ucuza otobüse bincem diye bi yığın para vermek hiç mantıklı gelmedi malesef:D
    Onun dışında Bursa "kısıtlı" bi şehir. Ama şehir özlemek gibi bi durumum ilk defa gerçekleşiyo. Sanırım aylardır gitmemiş olmamdan ötürü. Gittiğimde de sadece doktor-ev arası mekik dokuduğumdan:)

    YanıtlaSil
  7. yeni bi blogger olarak izlemeye aldığım her blogu okuyorum, umarım ben de bi gün senin gibi sıkılmam :))

    YanıtlaSil
  8. Etkin olarak bir blogger olmamın üstünden 1 yıl kadar geçti. Şu site erişimi engelinde de buralarda in cin top oynuyodu. Soğumak için bütün dış etkenler mevcutken hala yazıyo olmama seviniyorum:D Umarım bu tip aksilikler başına gelmez:)

    YanıtlaSil