Perşembe, Temmuz 14, 2011

Anlam Veremediğim Şeyler Var Vol. II

İnsanlar Tumblr, Blogger vs profillerinde/sayfalarında neden açıldığında otomatik olarak çalmaya başlayan şarkılar koyar? Uyandığında müzik açıp uyurken kapatan benim gibi bi insan için oldukça irite edici. Hayır yani ne diye dikte ediyosun dinletmeye? Senin egon tatmin olcak diye ben bu işkenceyi çekmek zorunda mıyım arkadaş? Hele bi de bi huyum var, ki bana bunu yazdırmaya sebebiyet veren de aslında az önce yine birilerinin dikte etmesi, tumblr'da falan sürüyle sayfa açıyorum aynı anda. O müzik hangi sayfanın neresinden geldiğini bulana kadar çok ağır küfür yiyosunuz, 1. ve 2. dereceden bütün akrabalarınıza sırayla halleniyorum kapatana kadar. Yapmayın. Koyun kenara çok istiyosanız bi music player, müzik zevkinizi merak eden insanlar tıklasınlar. Akıllı olun, sinirlerimi kaldırmayın!!!

8 yorum:

  1. offf aynen aaaynen. kaynımda da var, sıçtı kaynım benim.

    YanıtlaSil
  2. helaaaal erkek koktu burası

    YanıtlaSil
  3. @Antandre: Öbür hesabınla yorum yapmadığın için öylesine mesudum ki. Yazmak kopi-peyst'ten daha hızlı oluyo:D

    @Adsız: Bu lafı kullanan sadece 2 kişi tanıyorum. 1'i benim. Diğeri değilsen, kullanmanı an itibariyle yasaklıyorum ikinci bi emre kadar.

    YanıtlaSil
  4. ben anlam veriyorum bence bunun güzel bir şey olduğunu düşünüyorlar
    başka açıklaması yok

    YanıtlaSil
  5. asfcasvfasf :D daha uzun bi nickle hesap açıcam hususî sana yorum yapmak için :D ribozomluendoplazmikretikulum güzel mesela düşününce.

    YanıtlaSil
  6. bugün aynısıyla karşılaştım. nasıl sinir oldum anlatamam.

    YanıtlaSil
  7. @bayan hiçkimse: Tamam da işte değil, bu gerçekle yüzleşmeliler. Ya da uyarı falan konmalı "bu sayfada otomatik müzik girecek sana zevklerim dikte ettirilecektir" gibi asdgjlhalşsjdgl.

    @Antandre: Çok uzunsa kopi-peyt yapıyorum ciğerim :D

    @Vega: Windows 7'de bi çözümü var, ses ayarlarından google chrome (ya da artık hangi tarayıcıyı kullanıyosan) sesini kısmak. Ama bu sefer de fizy, last.fm dinlemek istersen falan tekrar açmak gibi bi zahmete giriyosun :D

    YanıtlaSil
  8. haahaa... hislerime tercüman olmuşşsun, kalemine sağlık ;)

    http://gozdenin-gozunden.blogspot.com/

    YanıtlaSil