Perşembe, Temmuz 28, 2011

Hayat Enteresanlıklarla Dolu

Çünkü; zerre sevmediğim ve uyuşturucu bağımlısı olan sanatçılar 28'ini görmeden ölüyomuş bunu anladım. Bkz. Amy Winehouse, Kurt Cobain, Jimi Hendrix. Umarım Amy de Cobain gibi ölünce efsane olmaz. Umarım! Diğer sanatçılar, siz de ayağınızı denk alın bak sevmediklerim ölüyo! Ona göre! Akıllı olun!

Çünkü; işe başladım.

Çünkü; dün Hrant Dink trendmiş twitter'da ve "şehitler için o kadar üzülmüyosunuz", "X kişisi (Türk ırkından random bi ölü koyun X yerine) ölünce bu kadar büyük olay niye olmadı" tarzında son derece şovenist, beyinsizce, mantık yoksunu yazılar yazılmış, tivitler atılmış. Dink'in ölümünden beridir ne zaman bi yerde biri Hrant dese bu tip yırtık dondan fırlayan IQ yoksunlarına rastlamak mümkün, o yüzden tuhaf karşılamadım. Beyinsiz olmak onların suçu değil, doğuştan gelen bi durum. Şaşırdığım nokta ise "Hrant Dink kim ya tanımıyorum bile xD" diyenler... Yani tamam, gerizekalılık, cahillik ayıplanmaması gereken bi durum. Ama neden sosyal internet ortamında "ben cahilim ve yetmez gibi de ultra gerizekalıyım" diye bağırmak ister ki bi insan?

Çünkü; hemen hergün bikaç blog okurdum en azından. Fakat işe başladığımdan beridir, yaklaşık bir haftadır 1 tane bloğa girmişliğim yok. Bana kalan zamanda ya kafam güzel ya da dizi-film izliyo oluyorum.

Çünkü; bugün işte bi masa kalkarken 25 kuruş tip bıraktı. Bildiğin 25 kuruş. Hesap 27.75 tuttu, 30 lira kutuya bıraktılar, para üstünü beklediler, kalkarken de 25 kuruşu bırakıp diğer bozuklukları aldılar. Şimdi mantıken bırakırsın ya da bırakmazsın o senin bilceğin iş. Ama hiç 1 lira altında tip bırakan görmemiştim.

Çünkü; insanlar kendilerine gizemli bi hava vermeye çalışıyo. Cool mu olduğunu sanıyosun yarrraaaaaam?

Çünkü; 16 yaş altı bi yığın hatun sikiş sokuş muhabbetiyle donatıp durmakta tumblr'ı. Seviye sıfırın altında 17541825481624 derece amk. Resmen cinsellik açısından yozlaşıyoruz bence. Biz o yaşlardayken hatunlar öpüşmeye ters bakardı lan. Çok mu erken doğmuşum ne?!

Çünkü; öyle işte ne biliyim amk. Hadi kaçtım.

6 yorum:

  1. baya bildiğin yaşlanıyosun sen. 16lıklar için artık amcasın olm, statünü bil. yaptığın sübyancılık sayılıyo. tip, tiptir. aza tamah eden çoğu bulamaz. hadi öptüm.

    YanıtlaSil
  2. Amy Winehouse seviyorum ben fakat sırf öldükten sonra dinlediğimi veya öldükten sonra hatırladığımı düşünenler olacak diye paylaşmıyorum, söz etmiyorum. Bu duruma getiriyorlar. Çünkü Türkiye fazlasıyla sikko beyinli insanlarla dolu. Tıpkı kendine gizemli havası katmaya çalışanlar gibi. Tıpkı "ben ergen değilim yeaa" tribinde ki çocukların gittikçe bok yoluna girdikleri gibi. Falan felan. Öyle işte ne biliyim amk. Hadi kaçtım.

    YanıtlaSil
  3. @Antandre: 18'in altına inmiyorum, biliyosun :D

    @Brena: Milletçe ölünün ardından ne çok konuşuyoruz dimi?

    YanıtlaSil
  4. Milletçe ölünün ardından demediğimizi bırakmıyoruz, bırakmıyorlar* Çok boş konuşuyorlar. Birde üstüne uyuşturucu kullandığı için "kullanmasaymış, aman buna mı üzülüyorsunuz, su testisi su yolunda kırılır" gibi sözler ediliyor. Açıkçası yanlış zamanda, yanlış ülkede doğduğumu düşündürtüyorlar. Dolmuşum lan. Sus sus nereye kadar.

    YanıtlaSil
  5. :D Hakkaten ne dolmuşsun. "Kullanmasaymış"çılara kocaman bir "yarrrraaaaaaaam sanane, hatun kafasını yaşamış gani gani" denebilir :D

    YanıtlaSil
  6. ahaahaa tüm kullanmasaymışçılara buradan bir "yarrrraaaaaaaam sanane, hatun kafasını yaşamış gani gani". sevdim bunu.:D

    YanıtlaSil