Cumartesi, Temmuz 02, 2011

Selam, N'aber?

* Evimi, kotasız internetimi, yaylarının anası ağlamış-yavşamış olan çift kişilik yatağımı, Antoni'yi, sıçarken sigara içebilmeyi, balkonda mangal yapmayı, gece 3-4'te eve girince "hiç gelmeyeydin" diye trip atılmamasını özledim... Suyun kaynadı İstanbul!

* Armin van Buuren'e de Efes One Love'a da gitmedim. Çok mutsuzum amk. Armin'de çok fazla apaçi dolcaktı, tatsızlaşıcaktı. Efes'e de kalabalık grupla gitmeyince tat alamıyorum, o kalabalık da olmıcaktı. Sikerun! diyip evde oturdum. Aklıma sokayım!

* Photoshop'ta fotolarım üstünde oynıcam ama kafamdaki pozların hiçbirini vermemişim. Anne-babaya da "gel beni şöyle çeksene" diyemiyorum. Arka fon'un tek renk olması gerektiğinden dışarda da çekilemiyorum. Eve de kimseyi çağırıp 10 dk.lık iş için saatlerce çekmek istemiyorum.

* Son 1 haftadır falan sürekli yeni kayıt'a tıklayıp bişeyler yazıyorum. Sonra beğenmeyip siliyorum. İstanbul'da olduğum zamanlarda çok fazla şey yazardım. Başıma da sürekli sikimsonik olaylar gelirdi. Şimdilerde hayat beni kanıksamış gibi. Sürekli normal şeyler. Sıktın ulan! Antropoza mı giriyorum naaabıyorum bi anlasam?! Bi de sürekli ter basıyo felan...

* Bunları da laf olsun torba dolsun diye yazıyorum he. Bence buraya kadar bile okumuş olman çok gereksizce. Bi düşün mesela şuan. Okumasaydın ne kaybederdin amk? Hiç.

* Mutluluğunun sebebinin başkalarına bağlı olması ne kadar sikko bi durum ulan?!

* E.E. tam bir gerizekalısın. Son günlerde aklıma geldikçe götümün loblarını açıp kapayarak gülesim geliyo. Lütfen ibneyseniz bu hareketi hayal etmeyin. Hoş değil üzerimden fantezi kurmanız. Ben sizin ananızla ilgili fantezi kuruyo muyum orozbu çocukları!!!

* Bu yıldızlar gene çiçek gibi çıkcak dimi?

* Bu yazı böyle uzar gider. Hala okumaya devam ediyosan kaç kurtar kendini.

* Bikaç gün önce biriyle tanıştım. Umarım siz tanışmazsınız. Evlerden ırak amk.

* Kafam o kadar büyük ki, teknoloji henüz kafama göre gözlük yapabilcek kadar ilerleyemedi sanırım. Her denediğim gözlük cücük gibi kalıyo:s

* Scott Pilgrim vs The World filmini izlemediysen çok şey kaybetmişsin demektir.

* Triangle filmini izlemediysen hiçbi şey kaybetmemişsin demektir.

* Sıkılıyorum yavaştan yazmaktan.

* Herkes mezun oluyo. Keple fotosu olmayanı dövüyolar. Bi ben kaldım sanırım okuyan hala. Fahri doçentlik başvurusu yapıcam. En olmadı demirbaş listesine girsem kâfi.

* Şarkı-lar ile yazımı sonlandırıyorum, zira baya darlandım yazmaktan. Film izlicem. Kafama göre renklerle isimlendiriyorum, artık bahtınıza ne çıkarsa...

2 yorum:

  1. Tüm yazıyı okudum amk. amk demeyi de çok seviyorum k işlemini gerçekleştiremeyecek olsam bile. çüüs.

    YanıtlaSil
  2. Bunu neden yaptın kendine :')

    YanıtlaSil