Salı, Ağustos 23, 2011

Hocam & Üniversite

Hocam.com'a üye olmak istiyorum çünkü: üniversite mdeki arkadaşlarımı bulmak, yeni insanlarla tanışmak, sitedeki onlarca eğlenceli oyunu oynayarak eğlenmek, bilgi yarışmalarıyla zekamı ve bilgi dağarcığımı test etmek/geliştirmek, forumda keyifli zaman geçirmek istiyorum.

Hacım koy götüne rahvan gitsin oyunmuş, forummuş, bilgi yarışmasıymış... Hepsi fasafiso. Bi kere bu üstte saydıklarımı yapmak istesem ne diye Hocam'a üye olmaya kasayım ulan? Zilyon tane forum var, oyun sitesi, bilgi yarıştırma sitesi var. Girer birine, hiç üyelikmiş vırtmış zırtmış uğraşmadan işimi görür arkama bile bakmadan sağ üstteki X'e basarım arkadaş! Hocam'da herkes sevişgen arkadaş. Hangi hocam üyesi arkadaşımla konuşsam vay efendim şunla tanıştım, vay efendim bunla tanıştım. Maşallah tavşan gibi işliyo site. Vermeyeni üyelikten mi atıyosunuz napıyosunuz anlamadım ki. Hal böyleyken accık ucundan da biz nemalanalım dedim ve üye olmaya çalışıyorum işte anasını satiim. Neyse inşallah moderatörleriniz yazının bu kısmına bakabilcek zekaya sahip değildir. Öptüm say, gömdüm bay.

4 yorum:

  1. hocam.com un gerçekten böyle bir faydası olduğunu düşünmüyorsundur inşallah? imza: 3 yıllık hocam.com üyesi. ha ben neden 3 yıldır üyeyim? şapşal çok =) eğlenmek güzel.

    YanıtlaSil
  2. Üyeydim bi ara,fena skindirk mekan,inan feysten daha boktan.Hani ağır konuştum ama bana yüz vermiyosun,selam etmiyosun diye yerle bir ol istedim uhea.

    YanıtlaSil
  3. @Adsız ve @Üsturupsuz: İyi, iyi 2 kişinin aklına gelmediyse yazıyı okuduktan sonra Ctrl+A'ya basmak o boşluğu görmenize rağmen, Hocam moderasyonunun hiç aklına gelmez ksjfbgkjsf

    YanıtlaSil
  4. Ramazan ayında edepliyim hacım,Ctr'lü fark ettim,özelden ses etmedin dememin amacı bu,fak!

    YanıtlaSil