Perşembe, Şubat 10, 2011

Buzdolabı Taşak Geçerse

Ara tatil amaçlı İst.da ebeveynlerimin yanındayım malum. Kendilerinin emektar buzdolabı artık "ben bittim hacu" der gibi sesler çıkartıyo. Böyle grindcore grubu vokali gibi. Hırrr'la Gooorr arası bi ses, tam tarif edemicem şimdi. Neyse, 2 gün önce aradılar servisi, aldı gitti dolabı eleman. Dün akşam saatlerinde geri geldi sevgili dolap. Motoruna 400 tl sıkışmış. Her ne kadar "ulan o paraya az daha koyun adam gibi, teknolojik buzdolabı alın. Reklamlarda bitane gördüm çocuk dağıtıyo buzdolabı topluyo, teknoloji çok gelişti artık" falan desem de dinletemedim, vazgeçiremedim. Neyse geldi işte dün, bugün sabah saatlerinde yine aynı ses çıkıyo amk. Konuşmaya çalışır gibi bi ses. Dedim "hacu hayırdır derdin ne?", "hıırrrr gorrr" yaptı anlamadım. Bizim dilimizden anlamıyo sanırım. Halbusi onca zamandır bizim evde, dilimizi öğrenmiş olması lazımdı. Dedim "olm neyse derdin anlat, içinde biriktirerek bi sonuca varamazsın" falan ama yok dinletemedim. Neyse tekrar aradık sabah servisi. Adam aşağıdan zile bastı 15 dk önce ve şaka gibi, buzdolabının sesi kesildi o anda O_o Adam da taşak geçiyoruz falan sandı, size öyle gelmiştir falan diyo. Ulan puşt, domalmışız parayı ne bize öyle gelcek. Bekledik falan konuşmaya başlasın tekrar diye, yok, dut yemiş bülbüle döndü. Adam da sıkıldı tabi haliyle ve gitti. Gideli 3-4 dk oldu ki tekrar konuşmaya başladı buzdolabımız ^^. Servisi tekrar aramaya tırsıyoruz. Öyle işte.

Bi de sol yanağımda uzun bi aradan sonra bi sivilce çıktı. Tam sivilce gibi değil, daha çok yeni bi yanak çıkıyo gibi. O son cipsi yemicektim.

Bi de, burda ciddileşiyorum öhm öhm, anladım ki karşımdaki insanı umursamak, iyi davranmak, düşünceli olmak falan bana göre değilmiş. En azından olmaya çabalamama rağmen kaybeden oldum. Bu bi işaret olmalı.

12 yorum:

  1. öncelikle. önceki mesajımdaki org, piyanı felan değildi yüzüklerin efendisi izle accık.

    ikincisi, o puştluğu tüm teknolocik aygıtlar yapar. benim bilgisayarım arıza çıkarır babam gelince normal hızından daha gizel çalışır falan.

    üçüncüsü, o son cipsi yemiycektin.

    YanıtlaSil
  2. Anladım onun "orc" olduğunu da "orc" yani:D
    Hayatım boyunca teknolojik aletlerden yana yüzüm gülmedi be xg'm:/
    Fazla cips cilde zarar verir, kilo aldırır, kolestrol yükseltir. Sen uyma bana:/

    YanıtlaSil
  3. Buzdolaplarını sevmiyorum.Geçen açarken burnuma vurdu çok pis bi hafta geçmedi acısı.Bide böyle kendilerine has acaip bi kokuları var sanki.O hani çıkmak üzere olan ama bir türl çıkmayıp yumruk gibi duran sivilceler yok mu.Aşırı acıtıyo ya.Amma velakin cipse değermi bence değer:D.Karşıdaki insanı gereğinden fazla umursamak vs.Ne kadar 'öyle olmaya çabalasanda'olmuyor.Göt gibi kalıyosun.En iyisi 'umursamaz ol mutlu ol'ye cipsleri bak keyfine.(:

    YanıtlaSil
  4. Gereğinden fazla değildi ya, hakediyodu, hatta belki daha fazlasını hakediyodu. Fakat benim haddim değil, umursamamaya alışmışım. Terazinin ayarı kaçıyo işte:)
    Sivilcelerle de aram iyidir, pek gözükmezler gözüme de bu sefer bişeyler yanlış gitti sanırım metabolizmamda:D

    YanıtlaSil
  5. ay çohoş bi yazı olmuş . Şuan suratımda salak bi gülümsemenin nedenisin :D bunun için teşekkür ederim . :D:D:D

    YanıtlaSil
  6. Hah teşekkürler, beni sizler var ettiniz, sağolun, varolun alsjghaşlsdhgasdg. Şaka bi yana ne mutlu türküm diyene.. Yok o başka bişeydi. Heh, ne mutlu sizi güldürebiliyosam!:D

    YanıtlaSil
  7. Benim buzdolabım balkondaki alışveriş sepeti. DENEYİN FARKI GÖRECEKSİNİZ amonyum o zaman.

    YanıtlaSil
  8. Açık açık amına koyim yazmayınca beyin algılamıyo:)

    YanıtlaSil
  9. @vedakubbesi: Ana rahmi terk..

    YanıtlaSil