Pazartesi, Şubat 21, 2011

Nasıl Koyduk Beee!


Biz Anadolu çocuğuyuz. Q7'ye değil, Kartala bineriz.
Guti Guti pense, Q7'ye binse, arkadaşım Alex hepsine gömse asldghşlahjsdgşljaksldghasgd. Maç sonrası, beyni sadece futbola basan yurdum insanından inciler:)

Senelerdir diyorum, gs ve bjk birleşsin. Stadlarını üstüste koysunlar, taraftarlarını tek bayrakta toplasınlar, yönetimlerini, kadrolarını, personellerini birleştirsinler vs... Tek maçta 2'sine birden koyalım. Yoksa haaala yelloz karılar gibi konuşmaya, bebeler gibi ağlamaya devam edicekler. Tek maçta sussunlar. Asıl o diil de, NASIL KOYDUK?!?!?! lsakjdghşljsdhşlkjsdagşlkhasgladlgjhasdg. Bir de tüm sosyal paylaşım ve arkadaşlık sitelerinde, msn'de falan dün akşam 8 buçuktan beridir hiç beşiktaşlı göremiyorum :/ Ulan gs'ye koymaktan çok daha büyük bi keyif veriyo şu karaktersiz takıma koymak. Böyle bi delikanlıyız biz havaları, en büyük taraftar bizde palavraları, kendilerini büyük takım sanmalar, Q7 ve çetesi (asklghşlasdhgljahs bu nedir aaabi, bu nediiiirrrr?!?!?!:D)... Portekiz milli takımını da önümüze siyah beyaz formayla koysanız, onu bile sikeriz alimalla asldjghşjasdhglasdghadsg. O diil de NASIL KOYDUK LAN PİÇLER!!! slkfhşlsjlshlgjslgh. Çohkeyifliyim.

Bir de All-Star'da Batı koydu. Kobe de MVP oldu. Dün spor adına ne güzel bi gündü:)

11 yorum:

  1. yurdum insanı eklemesi;
    "ferrari dediğin kırmızı olur" islşadkasişldka

    YanıtlaSil
  2. Tabi lan aljfkhklahsdkljgagf
    Ama koduum beşiktaşlıları şu adama çift kırmızı gösterilmesi gerekmesine rağmen hala hakeme çemkirebiliyo amına koim.

    YanıtlaSil
  3. ahauahahhadsfdsafdsf... haala göremiyorum becekeli elemanları ben :D

    YanıtlaSil
  4. Dünden sonra cinsiyet değiştirip orospumuz olmayı kabul etmiş olabilirler. Aramızdalardır, biz tanıyamıyoruzdur asşkdgladshglkadsg.

    YanıtlaSil
  5. o akşam dolmuşta yanda oturan kızın telefonda konuşurken 'biz beşiktaşlıyız abiieeğ ölümünee yani bişşii olmaz o yüzden kankii'cümlesinden sonra ilk kez beşiktaştan tiksindim.içimden 'vaayy raaaaaad ol koçum havalarında kıza bak yaa 'derken bi yandanda kıza dönüp 'nasıl koydular lan göt ne konuşuyon daha'diyesim geldi.Başka bir 'anılı yorumda' görüşmek üzere efenim.

    YanıtlaSil
  6. ahauadsfdsafdsf... :D :D

    YanıtlaSil
  7. @Akşın: E hoşlarına gidiyo işte, bişey olmaz onlara alışkınlar aslşdghaşljshgşlajsdhag.

    YanıtlaSil
  8. bir beşiktaşlı olarak çok keyif aldım yazıdan..öncelikle biz beşiktaşlıyız küfüre karşıyız..nefretli söylem yapmıyoruz..nasıl koydunuz ama..en kötüsü de alex denen hergelenin hatrick yapmasıydı..sevinin koskoca beşiktaşı yendiniz..gün sizin gününüz..

    YanıtlaSil
  9. Ya rekabet ortamı olduğu her yerde küfür olması doğaldır. Sevmiyorum ben bu "sporda küfre karşı" olunması durumunu. Yani günlük hayatında küfrediyorsan, sporda neden kendini durdurasın?
    Nefretli söylem? Yok yahu ne nefreti, holigan değilim. Faşo hiç değil, eğleniyorum:)
    Ha bir de, naçizane görüşüm bu ülkede 2 büyük takım olduğu. Fb-Gs:) Ama yelloz olmayan bi bjk'li görmek hem umut verici hem enteresan, tebrik:)

    YanıtlaSil
  10. evet lokal olarak iki büyük kulüp var haklısın:) beşiktaş bir dünya kulübü olduğu için değerlendirme dışı:D yelloz beşiktaşlılar..

    YanıtlaSil