Pazartesi, Mart 28, 2011

Bilet Bulmak Bazen Zordur

Otobüs bileti bulamadım amk. Gittim terminale en yakın 4.5 saat sonra otobüsümüz var diyo her firma. Alayınızı sikerim ulan diyip en sikko turizm firmalarında fink atmaya başladım ki, Lüks Yalova Seyahat'ten bilet bulabildim sonunda. Şunu da anlamış oldum ki, bir markanın başında götünde "Lüks, Süper, Ultra, Über" gibi ifadeler varsa, olabilcek en sikko durumlara kendinizi hazırlamalısınız. Nasıl lüks, nasıl komforlu anlatamam. Sanırım bel ve götümde şuan hissettiğim yoğun ağrı da bu lüks koltuklardan ötürü olsa gerek. Ha bir de baş ağrım var, 3 tane karının desibel sınırlarını zorlayarak attığı kahkahalar yüzünden. Eee tabii ki mide bulantımı da es geçmeyelim, 2 önümdeki yaşlı karı yeri göğü kusmuğuyla boyamasından ötürü... Nasıl bi lükslükse artık, sadece çay var siktiğim otobüsünde. Bi nescafe atalım da çeşit olsun dememiş toynağını siktiklerim. Bi de otobüsün motoru bir ses çıkartıyo... Mübarek sanki traktör! Otobüs firmasının epic fail'lerinin dışında bir de Eskihisar-Topçular feribotlarında 1 saat 45 dakika feribot bekledik. Ben hayatımda bu kadar arabayı bi arada görmedim sanırım. Bi girdik Topçular'a, binlerce araba, otobüs, kamyon... Hayatımın 2. en kötü otobüs yolculuğunu geçirdim. İlkinde ayakta gelmiştim aslkjdghalksjhdglahsg. Varan'ı özledim lan ben. Niye Bursa tarafına yolladığı otobüslerin modellerini düşürdün ki Varan?? Niye beni, seni terketmeye zorladın. Halbuki ne güzel IceTea servisi yapardın. Yanına tonviç koyardın. 2 koltuk arasına döşediğin prizlerle şarj sıkıntısı olmayan bir sanal yolculuk sunardın... Ah Varan ah...

Başka bir bilet konusuna gelirsek, Manu Chao biletleri zırt diye bitmiş amk. YUH! Türkiye'de kaç tane Manu Chao'yu bilen insan evladı var ki lan?! Gülben Ergen konser biletleriyle Manu Chao mu karışmış nolmuş anlamadım... Garip.

Edit: Lüks Yalova Seyahat'in sitesine şikayette bulunmak için girdim az önce. Adamların websitesinde resmen pop-up reklam var?! Oha amk. İlk defa bir turizm firmasının internet sitesinde böyle bişey gördüm. E haliyle şikayetten de vazgeçtim. Allaanızdan bulun ipneler!

4 yorum:

  1. Ooo ben buralara gelir miydim?
    ahaush sen demeden ben diim dedim agzima dogru da patlattim bi tane hih
    ucakla seyahat et bebeeem

    :DDD

    xx

    YanıtlaSil
  2. Bursa-İstanbul arası uçak vardı da biz mi binmedik ve LoLLa'm:) Olsa süper olurdu ama, 10 dk.ya hoop İstanbul:D

    YanıtlaSil
  3. 1. b ile v karismis, duzelt onnari
    2. oyle diip isin kolayina kacma, ucak olmayabilir ama sen yine de ucakla git
    3. bu ara sana cok bi satasasim var bloguma ugramiosun ya gicigim sana
    4. bundan sonra sana kuzen dicem unutturma bana, zira kuzenimle konusur gibi hissediyorum bloguna ne zaman ugrasam
    5. cok icme!
    6. gittim
    ;)

    YanıtlaSil
  4. 1. Farkettim. Ama artık çok geç :/
    2. Sınırlarımı daha da zorlayıp direk kendim uçucam bi dahakine söz:D
    3. Bi anda vın turizm yapınca dedim heralde bi halt ettim. Uğrarım madem bi sorun yok:)
    4. Peki kuzen:)
    5. Been? Alakam olmaz.
    6. Hügo lülülülülü.

    YanıtlaSil