Cumartesi, Mart 19, 2011

Derbi

Ulan aslında hala hiç taşak geçesim yok sizle eyyy gassaray camiası. Hani hala şampiyonluk potasında falan olsaydınız ağır taşak geçerdim de, zaten kötüsünüz bu sezon. Haftalardır puan kaybediyosunuz, yeniliyosunuz.. Ağız tadıyla bitanenize "alsjdghasdg nası koydular lan!!" diyemiyorum. Alışmış kudurmuştan beterdir derler ya, zaten kabullenmişsiniz. Neyse, yine şu yazıyı yazmazdım da maç öncesi gassaraylı arkadaşlar fena canımı sıktı. Böyle bi inanmışlık, yencez'cilik... Yok artık! Nerde görülmüş bi insanın karısının kişiyi siktiği? Teheeey... Ciddi ciddi inanmış adamlar. Yıllardır öğrenemediniz. Fener-Galata maçları tek sonuçludur, fener yener.

Maç bitince de hepsi bi sinirli falan. Niye sinirlisiniz anlamadım amk. Gene mi hakemle kazandık naptık? Yıllardır yaptığımızı yaptık altı üstü. Kocalık görevimizi yerine getirdik asljdgalksjdhgjashg. Bi de sikerken nasıl bağırttıysak rekorlar kitabına girmiş galiba bunların çığlıkları alsjdghkladsgkdasg. Bir de rakı şişesi falan atmışsınız sahaya. Ondan önce de su atıyodunuz. Seneye de bi kavun, peynir, haydari falan atın bari de iyiden iyiye keyifli çakalım sljfdhklshgdfkhfahgk. Seneye kümede kalın bari amına koyim. Neyse, son olarak tüm gassaraylı arkadaşlarımıza şu şarkıyı armağan ediyorum:



Dipnot: Semih kızma lan:(

3 yorum:

  1. bi öl bi git yaaaa mına koyim

    ben beşiktaşlıyım

    YanıtlaSil
  2. olm.... adamımsın çok ciddiyim :D içimden geçen tüşünceleri tuşlara tökmüşün, fenerbahçe caamiası ve st. yıldırım adına sana minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

    YanıtlaSil
  3. @gwtrb: Niye atlıyon o zaman yarraaam. Sizin elinize 4 tane verdik, onlarla oynayın. Seneye kadar idare ediverin aljshaljfl.

    @xg: Eyv reyiz :D

    YanıtlaSil