Cumartesi, Mart 05, 2011

Elektrik Çok Önemli Bir Husustur

Dün akşamki konser (bkz. Parov Stelar) için evden çıkmadan önce duş alayım, temizleneyim, paklanayım dedim. Ve hayatımda ilk defa o dizilerde, filmlerde falan gördüğüm durum ortaya çıktı. Tam duş alırken elektrik gitti. Her yerim köpük, elimde duş lifi... Önce peder bey ergen şakası yapıyo sandım ama su gittikçe soğumaya başlayınca gerçeklerle yüzyüze geldim. İkibinonbir yılının İstanbul'unda, Ataşehir'inde elektrikler gidebiliyomuş, şaka gibi. Hatta film gibi. Bu sahneyi anca filmlerde izlerim diye sanmaktaydım. Neyse akabinde mecburen buz gibi suyla durulandım. O buz gibi su derime temas ettikçe ben polyannacılık yapıp "birazdan kaloriferin yanında nasıl da ısıncam heee" diye fakir avuntusu yapıyordum ki jeton paraşütle inişini tamamladı ve "kombi mi çalışıyo toynağını siktiğim? kalorifer çalışabilcek durumda olsa şuan soğuk suyla ne sikime durulanıyosun?" diye bi ses duydum. Neyse yorganın altına girip ısınma çabalarım neticesinde vücut ısımı -800 derecenin üstüne çıkartıp hazırlanayım bari dedim. Bu sırada da müzik dinlerim diye düşünürken az önceki ses "olm mal mısın? ne uğraşıyosun speaker ile? elektrik yok!!" dedi. Hak verdim. Giyeceğim gömleği hazırladım. Baktım kırış kırış hadi bi ütü çakayım derkeeeeen, "tamam sus, elektrik yok biliyorum" dedim, o söylemeden. Elektriğin gelmesini bekliyim madem, yapcak bişi yok diye fevri bir karar aldım. Beklerken bari şu yaşadıklarımı bloğa yazayım dedim. Malum ses, bu sefer benden hızlı davrandı "modem de suyla çalışıyo dimi ecdadını siktiğim?" dedi. Demek ki neymiş, elektrik olmayışı insanların psikolojisini bozabiliyor, şizofreniye meyillenmesine neden olabiliyormuş. Bir de elektrik çok önemliymiş.

Elektriği elektroniğe, ordan da müziğe bağlıcak olursak, dün gece Parov Stelar konseri vardı. Last.fm istatistiklerime göre son yıllarda en çok dinlediğim 5. isim. Beklentimin de üstünde eğlenceliydi. Götünü başını oynatmadan duramıyosun içerde amk. Öyle eğlenceli. Ki ben ne dans etmekten anlarım ne de çok fazla hazzederim. Velhasıl, kurtlarımızı döktük. Max the Sax de çok iyiydi. 2 hayal kırıklığım oldu konserle ilgili... First of all, Lost In Amsterdam nasıl çalınmaz ulan yeaa? Uzak ara en sevdiğim şarkısıydı. Çohüzüldüm. Secondly, abi konserin ortasında koskoca, aygırdan bozma Parov Stelar, sen kalk Max The Sax'in dudağına yapış. İkisi de erkek. En azından teknik olarak öyleler. Görünce şok oldum. Konsere birlikte gittiğim kalabalığa döndüm bi kısmı dans ediyo bir kısmı muhabbetteydi, farketmediler. Sonra Emirhan ile göz göze geldik. Ve dayanamayıp biz de çılgınlar gibi öpüştük o gazla. laşjsdghşlasjhdgşlasdhşlasdg. Şaka lan şaka. ŞAKA DEDİM DALYARAKLAR AKILLI OLUN!!! Akıllı olduysanız devam ediyorum kaldığımız yerden, Emirhan da şok olmuş gözlerle bakıyodu, bir o görmüş bizimkilerden. Etrafımızdakilere durumu anlattık. Semih çok ilgilendi mesela. Hemen "hani nerde" falan diye çırpındı. İçimize bi kurt düştü o vakit Semih'le ilgili. Acaba? dedik... Acaba... Neyse yapmaz öyle şeyler bizim Semih diyip konseri izlemeye devam ettik. Ama gözümdeki Parov imajı yerle bir oldu amınakiim. Bildiğin ibneymiş. Gören de adam sanar peeh. Ghetto'ya da çok yakışıyo Parov bu arada, bunu farkettim. Bunun ibneliğiyle bi alakası yok. Neyse öyle işte, hadi allæmaned.

9 yorum:

  1. Sonra Emirhan ile göz göze geldik. Ve dayanamayıp biz de çılgınlar gibi öpüştük o gazla. laşjsdghşlasjhdgşlasdhşlasdg. Şaka lan şaka. ŞAKA DEDİM DALYARAKLAR AKILLI OLUN!!!

    asfasfasfa... saklama saklama saklama :D :D

    YanıtlaSil
  2. Fotosu elimde olan birine göre çok cesursun, takdir ettim aşlksdhgşljashdgşlad.

    YanıtlaSil
  3. sdfdsfsfs... pislik çıkarmıycağına olan güvenimden ötürü :D lan.. laaan :D

    YanıtlaSil
  4. Beeen? Pisliiik? Çıkarmaaak? Yoğartık.

    YanıtlaSil
  5. Yaşanan hayatta gerekli her an
    Karanlık ortamda, kalmayız bir an
    İlmi yönlerinden, bahseder Kur’an
    Bütün ülkelerde, var elektrik

    Kapıdan girince, yüze gülümser
    Hane halkını da, her an benimser
    Aydınlık ısıyla, olur iyimser
    Sevgili misali, yar elektrik

    "Alıntıdır" Devamı var daha da bünye olarak ben kaldıramadım. Sana bu kadarı yeterli gibi.

    Bi de bence bu kadar homofobik hareketlere bi gizligaylik durumları olabilir. Bunu da dedikten sonra bi küfür bekliyorum oturdugum yerde şu an. Hadi kib bay.

    YanıtlaSil
  6. gülbağ'dan sevgilerle.Takipteyiz aratlims

    YanıtlaSil
  7. @Gülbağ: Eyvallaaaa reyizler:D Hepinizin gözlerinden öpüyorum, kibs:D

    @Degdimisimdi: Şiir süper:D Ayrıca bu mantık yürütme nerden çıktı bilmiyorum da, bu lafı bikaç kişi daha söyledi:D -homofobiyle gizli ibnelik arasındaki bağı kuran mantık- Yahu adamlar (teorik olarak adam olmasalar da) götüme kastediyo. GÖTÜME LAN! Yani teknik açıdan beni "sikme" derdindeler. Napayım homofobik olmıyım da, "amaaan bi göt sizlerden kıymetli mi yaa" mı diyim? Lezbiyenleri de sevmem mesela. En azından hiç lezbiyen pornosu izlemem. Hiç. Bu kadar. Allæmaned.

    YanıtlaSil
  8. şldkajsşdajsdpaşsdjasdkasd
    Noğlur lan eline mi yapışır sanki bi göt sizden kıymetli mi yaa desen? Bi dinlesen onları. Bakalım neymiş dertleri. NOĞLUR YANİ NOĞLUR?
    Olduğ görüşürüz.

    YanıtlaSil
  9. Olan benim göte olur nolcak:)

    YanıtlaSil