Pazar, Mart 27, 2011

Öyle İşte

Çok gereksiz şeyler zırvalıcağıma inanıyorum bence okumayın..

Okan Bayülgen: Nu-Metal nedir?
Yılmaz Morgül: Metal müzikle rock müziğin buluşması.
O.B: Oooovvvvv, öeeeeevvv, aaaaaaauuvv (Beğeni efektleri)
Y.M: (Hahaaayytt bakışı)
Ben: Yok ananızın amı.

Bi de converse mi giymiş Okan?! Sürekli aynı şeyleri tekrarlamak, komik olmaktan bu kadar uzak olmak, bi programda bi lafına olumlu tepki alırsa o lafı tekrar tekrar başka programlarda telaffuz etmek... Ve hala izleniyo. İlginç. Justin Bieber kadar olsan keşke be Okan'ım :/ Bi de o kıyafet ne lan? Hamile mi Okan?

Asıl Yılmaz Morgül'e ne olmuş? Tamam über gerizekalı, embesil bi adamdı da gittikçe daha bi tuhaflaşıyo. O gözlükler ne mınıskiim?!

* Facebook'ta son günlerde reklam mıdır yoksa sazan avı mı anlamadım bişeyler dönüyo. Cinsel içerikli şeylere tıklamayın olm Face'te. Açın porno izleyin.

* Aylardır sakallarımı hepten kesmek için elime aldığım traş makinesini, sakallarımı kısaltıp bırakıyorum. Bi türlü yemedi götüm bi bıyıkla kalmayı. Bi dahakine inşalla...

* 3-5 gün önce Gotye diye bi grup keşfettim. Hearts A Mess diye bi şarkıları var, diğer şarkılarını siktir et. Ama o baya iyi şarkı imiş. Bi de her dinleyişimde "Göt ye" diye telaffuz edip tebessüm ettiğimi itiraf etmeden geçemiciim.

* Antoni ananı sikiyim Antoniii!

* Beavis & Butthead'i andım bugün. Muntazaman anarım. Keşke eski bölümleri verilse. Ya da ben şu indirdiğim tüm sezonlarının altyazısını bulabilsem. We're gonna be rich!

* Öyle işte... Okumayın demiştim.

2 yorum:

  1. okan bayülgenin karşı çıktığı şeylere bu kadar yamanması nolucak peki? sövdüğü şeyleri birer birer kendi yapınca bu adamı nası benimseyebilirsin ki? adam her hafta tutarsızlık sergilemio mu yani.. madem o kadar karşı televizyondaki bu saçmalıklara kendisi de yapmasın programında dimi.. antoniye de sövmeler gelmiş bu arada aman diyim hocam :)

    YanıtlaSil
  2. Hem antoniyi tanıyan hem de 'hocam'lı konuşan kim var diye düşünüyorum, bulamıyorum. Açık et kendini yabancı.

    YanıtlaSil