Cuma, Ocak 15, 2010

Metal Dünyasının En Çirkin 10 İnsanoğlusu!

Kısa süre önce (itiraf: yaklaşık 2 dk) gördüğüm ve hatta linkini de seve seve paylaştığım sitedeki bu top 10 ilgimi çekti. Büyük bir heyecanla üye olup gerekli mi gereksiz mi konusuna hala bir anlam yükleyemediğim blogger için ilk kaydın da bu kadar gereksiz bir konu ile başlayacak olması manidar diyip listemizi 10'dan geriye doğru sayıyoruz.


10. Steve Grimmett – Grim Reaper


Fazla yorum yapılacak bir şey görmüyorum. Evet, çirkin.










9. Dave Murray – Iron Maiden

Efsane metal grubu, kimilerince en efsanesi, Iron Maiden ayrıca değinilmesi gereken bir grup bu başlık altında bana kalırsa. Metal camiasının kadınlarla olan ilişkisi malumunuz. Lemmy'nin Bir Metalcinin Yolculuğu belgeselinde de itiraf ettiği üzere kimi günümüz efsane metalcileri zamanında sadece 3-5 kadın ilgisi çekebilmek için müzikle uğraştığını göz önünde bulundurursak, Iron Maiden sanırım bu sütün kaymağını hiç yiyememiştir heralde, bir grubun elemanlarının hepsi mi çirkin olur arkadaş? Müzikal olarak laf etmek tabii ki saçmalaktır ama yok yahu, frontman Bruce amcamız bile bildiğin çirkin! Top 10'da sadece 1 Maiden elemanı olması bence gruba duyulan saygıdan. Neyse geçelim 8 numaraya...



8. Shane Embury – Napalm Death


Sanırım 10 kişilik bu güzide liste içerisinde kimsenin laf edemeyeceği, "yok yahu aslında bu fotoğrafta böyle çıkmış, yoksa filinta gibidir" diyemeyeceği yegane amcalardan biri. Fotoğraf gerekli açıklamaların hepsini içermektedir.







7. Vrangsinn – Carpathian Forest


Vay anam vay bee... Bu nasıl bir insan evladı? Nasıl bir yaşam formu? Hadi hepsini geç, Vrang, koçum bu nasıl bi fantazi? Sado-Mazo mu diyim, humiliated sex mi diyim ne diyim ben sana? baktım baktım tiksindim yemin ediyorum. İnsan değilsin Vrang! Hümanistleri inandığından soğutursun! Madalyonun "arka yüzü" için, lütfen önden buyrun:
http://tepper.neostrada.pl/carpathian_forest_02.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjyCIwAp6lowltI-VIwRFFpelTPY0o9A7Hr_ld0FC-haW8imGIQqrRv74VWzew6Oiq9tbjVBHh3CxyM16LiEYgrsYQlcdoh5qz_PKkQERv2fRYH-WUZx0LraYTfrvx4_gro6JJbl-0Ybb0/s400/bm50.jpg
Arşivimdeki tüm Carpathian Forest albümleri an itibariyle erişime engellenmiştir.



6. Ronnie James Dio


Metalciler tarafından %99 ihtimalle bilinen, efsanevi vokal. Eeee, allah bi yerden alıp başka yere veriyor savını da bu noktada ispatlıyoruz sanırım. Dio amcamız da ne yazık ki listeyi hakedenlerden. En son hastanede sağlık problemleri yüzünden kötü zamanlar yaşıyordu, hala taburcu olmadıysa acil şifalarımızı tekrardan diliyoruz.





5. Lemmy Kilmister – Motörhead


Lemmy, Lemmy, Lemmy... Tanrı yaratırken nasıl bu kadar büyük bir sille atmış bu adama? O sol yanaktaki "şey" ne hiç çözemedim?! Hani o "şey" olmasa yine bi gideri varmış sanki ya da Türk Rock tarihindeki atalarımız ve ata olmaya yüz tutmuş amcalarımız Lemmy'nin tarzına o kadar özenmiş ki (şimdi düşündüm de sadece Türkler de değil, gavurlar da özenmiş yahu! Nedeni nedir acaba diyorsanız birazdan paragrafı kapattıktan sonra biticek cümleyi takip eden cümle için sabırsızlanın! Tabi bu sırada paragraf ne ara ve neden başlamıştı?) göz aşinalığımızdan dolayı böyle düşünüyor da olabilirim. (Spoiler alert: İşte o cümle) Ha ama gelin görün ki metal dünyasında en fazla groupie'lerle samimi olan (1500-2000 arasındaki bir sayıdaki kadınla yattığı tahmin edilmektedir) insanların başında gelmektedir. Allahbaba beni böyle yarattı dememiş, özenen bezenen metalci arkadaşlardan "helal olsun beee"leri haketmiştir. In Lemmy We Trust! Beline Sağlık!


4. Devin Townsend – Strapping Young Lad


Hiç mi mahalleden bir amcan çıkıp "evladım iyi çocuksun hoş çocuksun da o saçlar ne öyle hiç sana yakışıyor mu, anana babana layık ol biraz" demedi mi, Devin? Gerçi yarattığı bu farklılıkla Metalocalypse çizgi-dizisindeki Dethklok grubunun elemanı Pickles'a ilham kaynağı olmuştur (diye düşünmekteyim bu benzerlikle).





3. The brothers of Nifelheim


Görmeye alıştığımız "çirkin black metalciler" dünyasından bu sefer bir çift kardeşle yayın akışımızı sürdürmekle beraber fazla yorum yapılcak bir tarafları olmaması nedeniyle de geçişimizi derhal gerçekleştiriyorum. Ha ama daha çirkini bulunamaz mıydı bu tartışılır ya da en azından listeye 10. sıradan falan girseler daha iyi olabilirmiş.



2. Timo Tolkki – Revolution Renaissance


Fotoları bu toplisti hazırlayan siteden direk olarak aldığım için bu fotoyu koydum ve açıkçası bu fotoğrafta pek nasıl bir tip olduğu anlaşılmamakta. Bu yüzden "aaaa o kadar da kötü değil yahu" diyenleriniz çıkabilir. Gaflete düşmeyin efendiler! Başta şu olmak üzere diğer fotolarına yine google görsel aramalardan ulaşabilirsiniz. Türk versiyonu için bkz. Kubat.





1. Dino Cazares – Divine Heresy/Fear Factory


Hmm... Şimdi burada biraz duralım. Listeyi biraz eğlence dolu biraz da merak dolu açtım siteden. 10'dan geriye doğru giderken de Lemmy, Timo gibi adamların olucağına adım gibi emindim. Aklımdaki isimleri gördükten sonra ise 1. için hiçbir merakım kalmamıştı, kalan 9u gördükten sonra. Fakat o da ne? 1. son derece süpriz oldu benim için, dahası aklımdaki birinci neden listede yoktu? Udo'dan bahsediyorum. Udo'nun ne kadar çirkin, berbat bir tip olduğunu tartışmam dahi. Udo'yu bir kenara bırakıyorum. Dino'ya geçiyorum. Tamam, adamın yakışıklı olduğunu savunmuyorum, çirkindir kendileri, eyvallah. Amaaa... Hani sevgilin sana der ya "ne kadar da şirinsiiiiin". Bunun asıl anlamı, yakışıklı kesinlikle değilsin ama şirinliğin var ordan kurtarıyosun yoksa sittin sene ilk gün evet demezdim. Heh! İşte o adamlardan biri de Dino'dur kanımca. Çirkin ama sevimli. Bıdık gibi. Şiddetle kınıyorum burdan site sahiplerini! Ayrıca Dino'dan daha çok, Udo'dan da daha az da olsa 1.liğe yakışıcak daha çooook adam var. Vinnie Vincent (KISS), Mick Mars (Motley Crue), Billy Milano (SOD), Ian Hill (Judas Priest) ve aklıma şuan gelmeyen niceleri varken...

1 yorum:

  1. Dino Cazares bana teklif etse, ben bile ilk günden kabul ederim arkadaş. O ne şirinliktir lan öyle. :) Alcan bunu, yanaklarını sıkcan, 'hanimiş de benim Dinoooo'm, büyüdün de gitar mı çalıyosun sen bıdık!' şeklinde de sevcen. :)

    YanıtlaSil