Çarşamba, Eylül 15, 2010

6-7 Yıldır Sigara İçiyorum

Ama hala amına koduum sigarasını tersten yaktığım, söndürürken elimi yaktığım, gözüme duman kaçırdığım oluyo... Gerizekalı mıyım neyim, anlamadım. Bi insan 6-7 yıldır hergün ortalama 20 kere aynı şeyi yapıp da hala nasıl ara sıra da olsa yanlış yapabilir?!

11 yorum:

  1. öncelikle bloglarımızın içeriğindeki ana tema benzerliği gözüme çarpmadı değil. tabii ki blog ismi "günlük zırvalamalar"dan bahsediyorum. demek ki az çok aynı kapıya çıkıyoruz. bu gerekliliği göreceli olan bilgiden sonra sigara kullanmayan ama arada canı çektiğinde yakıp bu hataların hiç birine düşmeden sigarayı söndüren bi insan olduğum için durumun fena geldi. ama yalnız değilsindir diye düşünüyorum.

    not:çok ciddi bi yorum oldu ayrıca çok ibretlik bi paylaşım oldu( subanallah demeyi unuttum)

    YanıtlaSil
  2. @1 sigarayı bırak nedeni benim blogta
    reklam gibi oldu ama benim blogun zaten saçma

    @2 son cümlene hak verdim

    YanıtlaSil
  3. @1 gerekliliği göreceli olan bilgini farkettiğimden hayatımda ilk defa (sanırım. emin değilim. hemen heycan yapma, bekaretimi bozduğunu düşünerek) birinin bloğuna yorum yaptım.

    @2 yazın karşısındaki hissiyatımı belirten bir yazıyla yorumladım bloğundakini hacu. tekrar belirtmek gerekirse: yaşasın kapitalizm (sike sike) !!!!

    YanıtlaSil
  4. olur böyle seyler.takma bence:) Recep Hilmi Tufan'in da dedigi gibi "dalginliktandir o.." :)

    YanıtlaSil
  5. gördüm hacı eyvallah evet capital siker hertürlü

    YanıtlaSil
  6. @Recep kardeş: Eyvallah hacu, çıkıp biri de "ne gerizekalıymışsın lan" der diye yüreğim küt küt atmıyor değildi. Adamsın ;)

    @Rory: Eyvallah hacu, çıkıp biri de "ne ge... Öhm. Canımsın. Teşekkürler. Oluyo işte arada...

    @Telekinesis: Capital demek sermaye demek, sermaye demek para demek, para demek can demek. Yani herrrrr türlü sikertir :D

    YanıtlaSil
  7. ya reyis o değil de bugün dolap taşıyorum ablamın evinde taşımaya başlarken hani sigarayı ağzına koyarsın ki iki elini de kullanabilesin, ben sigarayı ağzıma tersten koydum dudağıma sigara bastım ben de oral olayı bitti müdür

    YanıtlaSil
  8. asdşlgkjaşlshglasjdflaksdhglşasjdghasdlşfjda
    Ulan harbiden helal olsun cengo, beni aşmışsın bak :D

    YanıtlaSil
  9. İtiraf ediyorum!2000'den beri sigara içiyorum!
    2 sene ara verdim,sonra O'nsuz yapamadım!Ancak ben de hala bööle şeyler yapıyorum,zekayla alakalı değil bu birazcık nasıl derler,hani kafa dağınıklığıyla alakalı:))

    Hem ben bırakmayacağım da sigarayı,olası bir baskı olursa söllllüüüüüyüüüüm: Ben sigara içmekten zevk alıyorum,beni çooook mutlu ediyor!

    YanıtlaSil
  10. Günde bir paketten ayda 135 TL veriyorum. Fiat reklamlarındaki çocuklara bağlayasım var. Bıraksam alırım bi ticari. Sen de bırak sayın Üsturupsuz Yazar, arada değişiriz.

    YanıtlaSil